Coafuri la birou - eleganta si siguranta pentru femeia de cariera

Coafarea parului in fiecare dimineata este, pentru majoritatea femeilor, o corvoada obligatorie, atribuita pe nedrept in descrierea multora dintre posturile disponibile in corporatii.
Fie ca interactionam cu clienti, ori doar colegii sunt martorii look-ului nostru zilnic, felul in care aratam are o deosebita importanta in majoritatea joburilor.
In special atunci cand ne petrecem cinci zile din sapte muncind, este important sa privim aranjarea parului ca o mica atentie pe care ne-o acordam, pentru a arata si a ne simti bine, pentru a fi productive si a transmite mesajul corespunzator jobului pe care il ocupam.
Multe dintre femei nu sunt constiente insa de faptul ca parul este, mai ceva ca machiajul la birou, elementul care defineste o prima impresie. Intrucat coafura aleasa poate spune multe despre tine ca individ si profesionalist, grija pe care o depui in look-ul tau zilnic denota implicare, atentie la detalii si siguranta.

Daca una dintre competentele cu care te mandresti este abilitatea de a fi eficienta si de a gasi solutii rapide pentru problemele pe care le intampini la birou, cu siguranta esti genu de femeie interesata de coafuri la birou rapid si usor de realizat.
Pentru ca iti intelegem mult prea bine postura, am reperat cele mai bine vazute coafuri la birou, care pot fi purtate atat la intalniri importante si sedinte, cat si in fata calculatorului, zi de zi.
Avem idei atat pentru cele cu par scurt, cat si pentru purtatoarele de par lung, astfel incat orice tip de femeie sa isi poata alege o coafura gratie careia se poate simti increzatoare, feminina, pregatita pentru orice provocare si, sa nu uitam, confortabil.

Pe buna dreptate, femeile de cariera sunt cele unele dintre cele mai mari iubitoare de tunsori par scurt, tunsori bob, carari simple sau par lung, usor de stapanit cu un elastic. Asta pentru ca ele inteleg faptul ca stilul nu este redat doar de coafuri creative, ce necesita ore intregi de pregatire si cateva grame de produse cosmetice destinate implanzirii firelor rebele.
O serie de coafuri simple, usor de realizat cu un minimum de efort in fiecare dimineata, reprezinta in esenta, look-urile clasice, a caror frumusete si simplitate va fi apreciata de oricine.
Tot ce trebuie sa retineti in privinta coafurilor la birou este faptul ca aspectul curat, sanatos al parului, face mai mult pentru a creea o impresie placuta decat buclele definite, cocurile elaborate sau orice alta coafura ce necesita efort si iscusinta.

Feriti-va prin urmare de la a aplica prea multe produse cosmetice si a imbacsi astfel parul, feriti-va de coafuri agresive formate prin unghiuri drepte si, de asemenea, incercat sa abordati un stil pus cel mai bine in valoare de tipul de par.
In fond, coafurile la birou sunt cele care atrag complimente, fie ca provin de la manager, portar sau baiatul de la cantina.
Nu sunt coafuri pentru ocazii speciale si nici nu sunt realizate in conformitate cu ultimele tendinte, insa coafurile la birou sunt parte din ritualul nostru zilnic.

































1 comentarii:

erectile dysfunction causes spunea...

This page certainly has all the info I wanted about this subject and didn't know who to ask.

Trimiteți un comentariu

Comenteaza: