Lista companiilor care fac angajări în ianuarie


Lidl, Vodafone şi P&G sunt câţiva dintre greii care fac angajări în prima lună din 2011. Vezi ce poziţii sunt disponibile în luna ianuarie şi ce vor angajatorii de la candidaţi.

Retailerul german Lidl continuă angajările în România. Astfel că, în Bucureşti, Ploieşti şi Târgovişte, Lidl recrutează un supervizor regional vânzări. Te califici pentru această poziţie dacă ai absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice, ai experienţă într-o poziţie de conducere, ai cunoştinţe solide de limba engleză, şi, preferabil de limba germană. Postul de supervizor este disponibil şi pentru regiunea Harghita-Covasna. Lidl mai angajează un şef de magazin pentru unităţile din Oţelul Roşu, Bucureşti, Buzău, Moreni şi Ploieşti. Vezi aici lista completă a poziţiilor vacante la Lidl.


SiemensProgram and System Engineering recrutează un dezvoltator SAP/ABAP şi Java care să lucreze la proiectul Product Data Management, în Braşov. Candidatul ideal are cunoştinţe solide şi experienţă de lucru cu ABAP şi Java, vorbeşte fluent limba engleză, şi, preferabil şi limba germană.


Vodafone angajează un inginer responsabil de designul şi implementarea infrastructurii de reţea bazate pe protocolul IP. Dacă ai o diplomă în telecomunicaţii sau informatică, ai un an experienţă relevantă în domeniu şi cunostinte bune de operare în Linux, eşti eligibil pentru această poziţie. Citeşte aici lista completă a competenţelor cerute de angajator pentru jobul din Bucureşti.


Alcatel-Lucent caută un dezvoltator Java pentru proiectele OSS/BSS. Te califici pentru această poziţie dacă eşti absolvent de Informatică, ai doi ani experienţă de lucru cu Java/J2EE, SQL, Tomcat 4.1, Tomcat 5.5, preferabil şi JBoss. Eşti eligibil pentru această poziţie dacă ştii să lucrezi şi cu Ant, Axis, Web Services, XML, dar şi iBatis. Mai trebuie să vorbeşti fluent limba engleză, şi, preferabil şi limba franceză. Jobul este în Timişoara.


Procter & Gamble recrutează un analist IT în departamentul de Software al companiei. Candidatul ideal este absolvent de facultate, are cunoştinţe solide de limba engleză, are, de asemenea, abilităţi de lider, care este capabil să lucreze cu oameni diferiţi, într-un mediu multicultural. Candidatul ideal mai trebuie să fie responsabil, să aibă atenţie distributivă şi să demonstreze că e un bun şi eficient comunicator.


Austrian Airlines angajează un agent de ticketing care să lucreze la Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Eşti eligibil pentru această poziţie dacă ai minimum un an experienţă relevantă în domeniu, preferabil de lucru cu sistemul de ticketing Amadeus. Mai mult, trebuie să vorbeşti fluent limba engleză, limba germană, şi să ştii să lucrezi în Windows.

Pentru a aplica pentru una sau mai multe din joburile postate, dati click pe numele boldit al companiei si veti fi directionati automat care siteul de recrutare cu jobul respectiv.

Sursa:money.ro