De ce m-am apucat sa scriu un blog?


In primul rand pentru ca internetul e plin de bloggeri care nu au nimic de spus dar care fac rating. In al doilea rand consider ca experienta acumulata pana acum in domeniul profesional(lucrez in domeniul bancar de 7 ani), al relationarii cu clientii si oamenii ma indreptatesc sa am un punct de vedere cat mai corect si obiectiv. Nu mi-am tocit coatele pe bancile scolii degeaba si nici nu am citit o gramada de carti doar ca sa ma aflu in treaba sau sa-mi ne dea lectii niste neispraviti care considera ca doar postand non-sensuri, filmulte sau poze sexy sunt leaderi de opinie in net-ul autohton.
Sper ca post-urile mele sa adune cat mai multi internauti si de asemenea sa provoace cat mai multe discutii.
De ce am ales sa scriu despre gestiunea carierei? Cred ca raspunsul il banuiti multi dintre voi si e legat recesiunea economica pe care o tranversam. Numarul somerilor creste de la o zi la alta, locurile de munca sunt amenintate si putini dintre noi stim cum sa facem fata acestor probleme. Incerc sa sintetizez in acest blog informatii utile pentru cei care isi cauta un loc de munca, sunt nemultumiti de actualul loc de munca, vor sa-si dezbolte abilitatile s.a. Informatiile provin de internet, din sumedenia de cursuri pe care le-am urmat.Cel mai important lucru este ca toate acestea sunt gratis si grupate la un loc. In speranta ca postarile mele va vor fi de folos, vor ajuta pe multi dintre voi, voi stept cu nerabdare comentarile voastre.
Aceptam orice critica, atat timp cat este la subiect si nu este un atac la persoana. Din pacate in Romania nu prea se accepta critica si nici nu se prea stie a se da feed-back, dar desprea asta intr-un alt post.

See ya sau La revedere :-)!

Ps.: De ce "Hanul cu tei"?
Pentru ca hanurile erau locuri de intalnire unde oamenii gaseau gazduire, se intalneau, se ajutau si isi imparteau din experienta. In vremurile de rastriste oamenii cautau adapost din fata nenorocirilor (incendii, inundatii, invadatori), hanurile fiind bine intarite. Mai multe informatii gasiti aici.